Цикл міркувань про ... 1

Ч. 1. Конкретний вияв власного позиціонування сьогодні починається там де присутні ознаки визначення національної приналежності. Для того, щоб нас могли ідентифікувати ми володіємо цілим набором характеристик, що підкреслюють нашу виключність. Так, починаючи від зовнішніх особливостей і закінчуючи наявністю громадянства. Але цього, як правило, недостатньо для повноцінного і виключного формування особистісного орієнтиру. Найбільш вагомим повинно виступати усвідомлення і внутрішня рефлексія з поступовим теоретичним обґрунтуванням. Для цього потрібно відкидати будь-які засоби еклектики і свідомо визначити мету індивідуального спостереження, чи навіть, інтроспекції. З даного визначення ілюструється наочність теоретико-практичного буття.
Метою таких міркувань повинна стати визначена площина просторових орієнтирів в світі культурного та соціально-політичного фрагменту. Глибинний зріз проблематики дозволить застосувати загальнонаукові методи дослідження – дедукцію, індукцію, синтез, аналіз. Для кожного фахового спрямування пакет інструментарію є особливим.
Загальна форма цих положень дає розуміння того наскільки вагомим є спроба внеску європейських представників певних культурних, ціннісних, ідейних елементів задля вирішення проблеми самовизначення української нації. Власне, кожна сполучна ланка європоцентричного орієнтиру заключається в наявності інтересу європейської спільноти до українських реалій.
Крізь призму динаміки часу нам часто доводиться дивитися на оточення з певним характером можливого передбачення майбутнього. Саме поняття очікування визначає наше положення в світовому просторі, соціальний статус, умонастрої. Унікальність суспільного взаємозв’язку полягає виключно у формуванні принципів діяльності котрі рано чи пізно зводяться до уніфікованого образу майбуття.
Існує безліч схем і механізмів бачити чи передбачувати майбутнє і показати, що може бути завтра але справа завжди полягала у достовірності того масиву інформації який подається. Світ сьогодні переживає нову епоху і піддається новим трансформаціям. Інформаційне суспільство і  комп’ютеризація осучаснюють все те, що підлягає аналізу. Кожна людина стає унікальним полем «для маневру»  у випробовуванні сучасних технологій, інформаційних потоків та різноманітних методик впливу на свідомість.

Далі буде ...

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте