Цикл міркувань про ... 5

Ч. 5. Хочеться зачіпити питання здобуття освіти. Для кого і для чого це нам потрібно. Я, ми, вони навчаємося не для того, щоб батьки завтра потішилися тим шматком пластика, а для того, щоб в мозковому центрі залишилися певні уявлення про те, яким чином формується людський світ, котрим законам ми піддаємося, хто нами маніпулює та як, врешті-решт, запобігти цьому.

Сакральна форма творчого осмислення потужного впливу національної приналежності завжди скеровує нас на неодмінний конструктив та консолідацію зусиль.
Генерувати енергію та акумулювати її навколо своїх однодумців виявляється річчю доволі принциповою тому й інтоксикація від цього може призвести до відповідних наслідків. Як-от, наприклад, аддикція влади це своєрідне сп’яніння владою та його певне наркотичне залежне пояснення. Таке саме може трапитися і з людиною, що латентно перебуває в епіцентрі подій політичного процесу, здійснення політичної влади завжди потребує злагодженості та постановки конкретних питань. Тому-то ми намагаємося поставити чіткий формат залучення адекватних індивідів до нагального обговорення сучасності із тими викликами суспільству. Проблема тероризму, торгівлею людьми, зброєю та наркотрафіком це ті нагальні питання сучасного глобалізованого Світу, що прагнуть до вкорінення у кожного в мозку. Нав’язливість нас може переслідувати абсолютно будь-де і не запитуючи того чи ми цього бажаємо. Проте вибір кожного залишається волею індивідуальної особистості.
Українцям часто притаманна теза «моя хата скраю, я нічого незнаю». А хтось намагався дати пояснення цьому? Ні. Хіба, що існують інтерпретації якихось неадекватних поглядів і на цьому вся розмова.
Для когось пріоритетним питанням досконалого розвитку є ідея слов’янської взаємності. Але до яких наслідків вона може призвести нікому не відомо. Хоча спрогнозувати можна стосовно нетривалості такого роду проектів.
Інші, залучаються до громадської діяльності з метою виправдання свого потенціалу не усвідомлюючи тих альтруїстичних підвалин та даремної трати часу. Сучасний Світ не запитує скільки і як ти бажаєш працювати та отримувати грошей. Тут конкретизується висвітлення в межах споживацьких амбіцій. Прикладаючи мінімум зусиль ми прагнемо отримати максимум задоволення. Так, такі вони українці і я цим пишаюся.
Події буденності нас навчили бути лояльними до оточуючих та толерантними до тих хто намагається донести до нас свою думку, цінність ототожнена із комплексом переконань та ідей.
Рівень кореляції повинен відповідати суспільним запитам та інтелектуальним ресурсам вкладених у розвиток ідеї. Ступінь взаємозалежності вирізняється поступальним фактором впливу на іншу одиницю. Так, в міжособистісному вимірі ми маємо справу з виключною особливістю кожного українця.
Відкинемо всі закиди політичного характеру стосовно Заходу та Сходу країни. Це лише технологічний хід певного протиставлення котрий часто розігрується як розмінна монета.
 
Далі буде ...

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте