Зустрічають по одягу

Прислів'я: «Зустрічають по одягу...» завжди залишатиметься актуальним в усі часи і у всіх народів. Але хто диктує правила тону, модних тенденцій? Ми самі. Завдяки своїй індивідуальності проявляємо характер, манеру, харизму в одязі. Проте, завдяки власним уподобанням обираємо тренд, фасон одягу і т.д. Якби не кмітливість дизайнерської праці було б не так легко віддавати перевагу костюмам, краваткам, сорочкам і взагалі будь-якого аксесуару чоловічого туалету.

Без реклами чи будь-якого натяку на те, в силу певних обставин хочеться просто подякувати за невтомну працю тим, хто дарує нам радість зручності, елегантності, вишуканості. Всім українським дизайнерам респект. Гадаю приклад Михайла Львовича Вороніна послугує всім чудовою мотивацією працювати над собою, втілювати свої ідеї і облагороджувати нас якісним продуктом.

7 коментарів

Михайло Шморгун
«Але хто диктує правила тону, модних тенденцій? Ми самі»… Справді? Не погоджуюсь… Одним диктує нужда, іншим пафос, статусність і стадність, ще іншим — вичурний протест. Але в цьому ніхто не признається (навіть самому собі...)!

Ну і за культову фразу епохи суспільства споживання — «облагороджувати нас якісним продуктом» — автору особлива подяка…
Антон Шкуро
Так, хто до чого схильний і, що заслужив те й має та визнає модним. Виходить, що ми самі диктуємо ;)
Максим Пансик
а проводжають по…
Антон Шкуро
… відповідності одяг-людина (з усіма якостями)
Катерина Вілігорська
Приєднуюсь! R.I.P Михайло Львович… Та успіхів нашим молодим талантам.
Адам Чесноков
Мені подобаються такі слова із пісні Кузьми: «Мур-мур-мур, ми любим гламур. Всьо гниле сховаєм під майку від Котюр». Ось наші політики колись жили за часів СРСР бідно, як правило. А зараз показують свою дикість, потопаючи у розкощі. У країнах Заходу деякі посадовці їздять на роботу на велосипедах, а наші принижують нас, бо були самі принижені. Подивіться як одягався Стів Джопс. Наші керманичі — дикі.
Антон Шкуро
Ну от цього від них не віднімеш. Доводиться своїм прикладом їх переконувати, зомбувати…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте