Сенсація! Українці житимуть довше

Нема проблем — сумно жити. Значно веселіше, коли їх більше ніж достатньо. Мешканцям країн, де найякісніші дороги рекомендую частіше навідуватися до України. Тоді крім безтурботної проблеми доріг в них буде й тривалість життя більшою, якщо не від екології, то хоч від сміху. Презентували рейтинги за якістю доріг і Україна 137 з 144 можливих? Та дивно. Схоже на підтасовку даних. «Укравтодор» запевняє, що на 85% доріг загального користування ямковість ліквідовано. Цікаве слово «ямковість». Хлопці, а може нормально будемо робити ремонти? Такий метод себе явно не виправдовує. Хоча ні. Стоп! Менше ремонтів — менше «відкатів». А в Україні тільки так і можна заробити на проживання. Комусь і на розкіш вистачає. В нас все прекрасно «пляше». Особливо, коли їдеш...

Відчувається велике полегшення з ідеєю fix, щодо створення міністерства спорту. Віднині вітчизняному спорту честь і хвала! Всі Олімпійські ігри за нами. Замість виділення коштів на розвиток, скажімо стрільби з лука на Буковині (доволі перспективний напрямок і прогресивний в нашому краї) владникам простіше набивати кишені своїх колег та утримувати додатковий, кришталево чистий, чиновницько-корупційно-бюрократичний апарат. Це так романтично відчувати весну. Все сходить — сніг, асфальт. Сонечко пригріває і тільки слова Гаранта про 125-ту річницю Хрещення Русі викликають сміх. А ще топ-новина гарного змісту мабуть всім на радість. Прем'єр самовпевнено запитавши в українців про свій інтелектуальний потенціал почув дещо схоже на правду! Все обговорюється по плану в оселях українців. Навіть таке. «Цариця сидить у темниці лікарні Укрзалізниці», «Юрій Хоробрий» відмовляється від помилування, львівські авантюристи катаються на трамваї поки не в'їдуть до будинку, журналісти на перс-конференції з Президентом у масках, по-буковинськи толерантне вирішення питання власності медіа ресурсу з вогнепальною зброєю в руках. З цим усім тільки пісні Л. Доліної не вистачає «главней всего погода в доме...»

Звертаюся до Ліни Василівни Костенко: «Ліно Василівно! З таким розкладом справ Вам вдосталь аргументів для написання багатотомного зібрання «Записок...».» Переконаний, що К. Маркс, В. Ленін і низка аксакалів з багатотомниками за популярністю та обсягом в найближчому майбутньому будуть перевершені. І ще цікаво, де в сучасному українському суспільстві ховається той Левіафан? Можливо настав час «суспільного договору»… тоді вже точно будемо жити довше.

Смійтесь на здоров'я і любіть ближнього ;)

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте