Campus 3.0 - Вперед!



                              Оновлена форма Campus 3.0 представляє знову свій актив!

                                                        Дебатний онлайн-міст
                                                     «Станіславський політичний феномен»
 
12 червня (середа) о 14.00 відбудеться перший в Україні дебатний онлайн-міст між Івано-Франківськом та Києвом, який організовує Campus 3.0 та Владометр. Проект передбачає онлайн-дебати між провідними експертами та народними депутатами з Прикарпаття в Київській (Internews-Україна) та Івано-Франківській(ТРК «РАІ»)студіях у прямому ефірі.
Трансляція відбуватиметься на онлайн-платформи: Українська правда, Корреспондент.нет, Радіо «Свобода», Тиждень.UA, LB.ua, Telekritika.ua, Firtka.if.ua,  Day.kiev.ua, DT.ua, Campus30.org.
У Києві ведучими в студії будуть Віталій Гайдукевич та Інна Вишневська, а спікерами Народні депутати України з Прикарпаття: Олександр СичОлесь Доній та Ольга Сікора.
А на Прикарпатті з студії ТРК «РАІ» задавати запитання народним обранцям будуть: політолог Тарас Случик, політичний оглядач газети «Вікна» Ігор Ткач, архітектор Ігор Панчишин, Голова Івано-Франківської обласної організації «Комітет виборців України» Юрій Лисюк, член ради старійшин ВМГО «ФРІ» Тарас Малий, політолог Віталій Світлик та головний редактор газети «Галицький Кореспондент» Сергій Борис.
Також до дискусію залучаться представники зі всієї України, зокрема представники провідних університетів в 24 регіонах країни, online-користувачі соцмереж Facebook, Twitter та VK.
Такі діалоги дадуть змогу журналістам регіональних видань та лідерам громадської думки поставити питання народним депутатам, що були обрані в мажоритарних округах регіону. Коло питань — виконання ними передвиборчих обіцянок, законодавча діяльність, діяльність в окрузі. Що було зроблено, що завадило зробити обіцяне, які конкретні кроки буде зроблено, аби виконати ще не втілені обіцянки? Які законопроекти було подано народним депутатом, як вони узгоджуються з передвиборчою програмою? Якою діяльністю займаються народні депутати в комітетах Верховної Ради? Якими є їх погляди на поточну ситуацію в області та країні?
 
Онлайн-міст спробує також дати відповіді на такі питання:
·       Які обіцянки і коли давали українські політики?
·       Які з обіцянок виконані, а які — ні?
·       Хто з українських політиків найчастіше не дотримується свого ж слова?
·       Які обіцянки є абсурдними або суперечать попереднім висловлюванням?

Он-лайн дебати і надалі реалізовуватимуть гасло «Розбуди країну!»
  та сприятимуть збільшенню різноманіття джерел новин, поширенню  інформації про політичні процеси, виконання обіцянок партій та мажоритарних депутатів у ВР, що істотно підвищить рівень обізнаності громадян та контролю депутатів виборцями. 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте