Обережно! Паразити!

Прометей у свій час був правий, коли вів безпрограшну боротьбу навіть із самим собою. Замість жертв Він гарно подавав кістки прикриваючи їх жиром (нічого не нагадує? Багато хто подає нам брехню поливаючи це смачним соусом). Про кістки, схожа річ нещодавно відбувалася в Америці.
Загалом, хитрість і сьогодні співає гучні дифірамби на честь своєї значимості. Можливо нам час викладати мозаїку з рештків олігофрено-імбіцильних консументів (даруйте на слові за надмірну еклектику) на стінах державних установ. Представники і перших, і других  тільки те й роблять, що живляться здоровим глуздом інших.
Яка Європа? Свідомість переформуйте, а потім говоріть про захмарне. Допоки не позбудемося синдрому «аби комусь то й гірше» не бачити нам нормального майбутнього. Неприпустимим є факт крадіжки велосипедів в центрі міста (де врешті-решт повстановлювали велопарковки) посеред білого дня, навпроти приміщення Обласного Відділення УМВС. Перебігаєш дорогу, кажеш про біду, а тобі у відповідь гірко знизують плечима. І крапка. Про консументів пам'ятаєте, що писав вище? От-от.
Гарна європейська практика з не менш відповідальним ставленням до своїх обов'язків.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте