Docudays UA 2013: документальний фільм "Губін"

Сьогодні Docudays UA 2013 представить Вам документальний фільм «Губін».
О 18:00 год. в Українському Народному Домі, м. Чернівці, вул. Ломоносова, 2.
«Сільська атракція на три дії зі старовинним Млином, рейдерськими забавами, музикою та співами».
Стрічка про життя Володимира Губіна — непересічну особистість, людину, яка не вписується в рамки звичного розуміння сільського життя, про нестандартну філософію, творчість, роздуми та світогляд письменника, філософа, мандрівника, митця. Губін з самого початку став ідейним натхненником фолк-рок фестивалю «Млиноманія». Вже сьомий рік «Млиноманія» проходить за допомогою та участю Володимира, який вкладає свою душу, сили та натхнення у свято музики, живого спілкування і відродження традицій в селах Сокілець та Печера Вінницької області. Саме на Сокілецькому Млині з 2008 по 2010 роки відбувалось становлення та розвиток фестивалю доки… Млин не захопили чиновники і рейдери.
Сокілецький Робінзон, як ще називають Губіна, має мрію — відновити старовинний комплекс водяного Млина в селі Сокілець. На заваді втілення цієї мрії постала сувора буденність правового «безпрєдєлу», нахабство чиновників та рейдерське захоплення Млина в 2010 році. Підробка документів, замовні рішення сільради та суду, тотальна вирубка дерев на території Млина, привласнення, розкрадання і знищення рейдерами чужого майна, руйнування капітальних будівель, буріння свердловин на березі Південного Бугу та багато інших фактів не залишають сумнівів, що Сокілецький Млин загарбали нечисті на руку чиновники та «підприємці»...
… реалії сільського життя, мрії митців, ілюзії селян, безкарність порушників закону, бородьба за правду та за право на своє майно, а також філософія реального, радісного, творчого життя, чарівні краєвиди заповідної долини Південного Бугу та багато інших цікавих речей постануть перед Вами під час прем`єри фільму!
Фільм студії медіа-проектів «Вартові Демократії».

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте