Кафедра політології та державного управління ЧНУ святкує 15-річний ювілей

Відзначення цього свята є знаковою подією для професорсько-викладацького складу кафедри політології та державного управління.
Ми всі добре розуміємо важливість якісного політологічного знання для студентів ЧНУ, адже кафедра викладає політологію на всіх факультетах і спеціальностях університету, для органів державної влади. Саме вони часто послуговуються плодами напрацювань кафедри політології, завжди можуть отримати фахову консультацію з відповідних питань.
Приємно відзначити, що кафедра регулярно бере участь у проведенні експертних оцінок на прохання виконавчих або представницьких органів влади. У науково-інформаційній діяльності кафедри найбільш помітна участь доц. Ігоря Григоровича Буркута, Віри Іванівни Бурдяк, Анатолія Миколайовича Круглашова, які висвітлюють важливі питання зовнішньої та внутрішньої політики України.
Саме ці дні, зважаючи на події повязані з ЄвроМайданом показують нам архіважливість бути політично активним, політично обізнаним. Не буде перебільшенням, якщо вказати, що кафедра робить велику справу і сильний прорив у цьому напрямку.
Принциповим також залишається питання створеної у 2006 році магістратура за спеціальністю «Державна служба». Це додатковий стимул посилювати ефективність управлінської діяльності центральних та регіональних органів влади, інститутів місцевого самоврядування.
Поряд з цим, хочеться відмітити невичерпність ідей і новаторств завідувача кафедри політології та державного управління Анатолія Миколайовича Круглашова. Самепід його керівництвом почала формуватися та буковинська політологічна школа, яка активно запозичує досвід розвинутих інститутів політичної науки країн Західної Європи.

Хочеться подякувати за активну наукову діяльність Анатолію Миколайовичу Круглашову, Вірі Іванівні Бурдяк, Наталії Юріївні Ротар, всім членам кафедри. Процвітання Вам і творчого неспокою!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте