Заклик небайдужим

Друзі, колеги, любі, знайомі!

Як же хочеться звернутися до усіх українців припинити внутрішні чвари і міжусобиці. Ми сьогодні відчуваємо величезний дефіцит порозуміння, толерантності і спроб робити кроки на зустріч. Все виливається у незрозумілі інсинуації, розплати, зведення особистих рахунків з тими, хто нас колись образив. Для чого?

Давайте всі разом проявимо розуміння того, що Ми разом — сила! Згуртуємося навколо однієї ідеї одностайно. Хочемо вирішувати екологічні проблеми? Вирішуємо. Боротися з корупцією? Борімося. Поважати один одного? Теж без питань і з усією тактовністю відносімося до цього реалістично.

Кому не подобається так робити, то будьмо готові пробачити їх за це. Вони також мають на це право. Нинішні обставини змушують нас, як ніколи думати, зважувати, переконувати, аргументувати. Об'єднуймося ж врешті-решт! У нас величезний потенціал бути завжди і всюди Першими, Найкращими. Пишаймося цим.

Ми — достойна нація і заслуговуємо тільки на найкраще!

6 коментарів

Anna  Heyer
Неначе ковток свіжого повітря! Дякую, поширюю, приєднуюсь і насамперед ПІДТРИМУЮ!
Антон Шкуро
Дякую, шановні! Всіх Вам гараздів. Приємна і потрібна підтримка ;-)
Іванка Шкромида
Справді надихає.
Слава Україні!
Антон Шкуро
Спасибііііііі!
Героям слава!
Olexiij Babenko
Як ви ставитесь до убивств без суду та слідства? Як ви ставитесь до тортур? Чи не вважаєте ви, що вину підозрюваних може визначити тільки суд?
Якщо немає визначеність в цих питаннях ваші заклики ні про що.
Антон Шкуро
Ви маєте повне право впливати на це у повному обсязі!!!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте