Штормове попередження!

Штормове попередження!

В Україні очікується стрімке погіршення погодних умов. Явно вираженим є той факт, що не безвітряно на політичному просторі і не моросячий дощик, як співав у свій час Михайло Круг. Відсьогодні у політикумі спостерігається проливна злива обурення нинішнього Прем'єра та сильний шквальний вітер у формі виправдань Свободи та УДАРу, що аж піна з рота йде.

Передбачуваним був відхід Арсенія Петровича від урядового крила хоча б тому, що яким би ефективним Ти не був, а бажаючих висловити неконструктивну критику знайдеться. А в умовах, коли політичний процес працює не в унісон, то вже перші дзвіночки «гострити лижі». Справа Яценюка виконана — завести урядову машину для роботи на ефективність, а не на кишеню олігофрена, що вже у Відні шикує, то ПРОРИВ і позитив. Треба віддати належне Уряду. Та навіть Дещиця у цьому плані заслуговує на респект, що не приклоняється перед озброєними, а знає, що і як сказати. Ніхто не стверджує, що хтось кудись пішов. Агов! Рада як мінімум має десять днів для голосування за відставку. А якщо знайдеться хтось з числа технократів у середовищі сервільно налаштованих свободоударівських циркачів, у чому я сильно сумніваюся, то навряд чи наважаться на взяття на себе відповідальності управляти виконавчою гілкою. Знаємо ми ваших Віце прем'єрів, яким важко задати питання на яке б відповів нормально не те щоби управляв.

Погоджуюся, що Прем'єр не зобов'язаний навіть намагатися об'єднувати одних з викривленими ідеологічними учвленнями, а інших без будь-яких уявлень, а тільки з олігархічними зав'язками. Хай їм усім грець з відношенням, яке зводиться до принципів політичної доцільності. Свобода себе не дискредитувала. Свобода себе поховала заживо. Політична сила яка не має бажання долучитися до творення законодавчого поля, що дозволить давати опір зовнішній конфронтації не повинна бути представленою в Парламенті взагалі. А народ зобов'язаний робити висновки.

Громадськосте! Аналізуйте, придивляйтеся, не давайте шансів тим, хто постійно маніпулює Вашими симпатіями на виборах. Це стосується не тільки зазначеної політсили.

Знову ж таки, кожен політик повинен відповідати за ті наслідки які він спричинив. Але дивним же видається і ланцюгова реакція в партійних і фракційних складах. Виявляється погоду сьогоднішнього дня сформував якийсь з недоумків, що зневажає український народ і прагне оселитися по східніше. Чи справа далі здетонувала від очервонілого від жиру шута, що втовкмачує у голови людей незрозумілі заклики які нічого спільного не мають з марксизмом бодай частково. Ляшка їм у пеклі, на їхню голову. Парадокс і це очевидно у цьому всьому виражається тільки тим, що на Україну очікує чергова хвиля майданівських подій. Так так. Бумеранг історико-політичного колапсу зову наздогнав нас усіх. Не на довго нас вистачило.

6 коментарів

Святослав Вишинський
Петро Порошенко:

«Розпад коаліції у Верховній Раді не є правовою підставою для відставки Уряду. Як Президент я позитивно оцінюю антикризові зусилля нинішнього Кабінету Міністрів. Розумію, що працює він в надзвичайно складних умовах, з якими не стикався ще жоден інший Уряд. Розраховую на те, що гарячі емоції вщухнуть, а гору візьмуть холодний розум та відчуття відповідальності, внаслідок чого увесь Кабінет Міністрів продовжить свою роботу».
Антон Шкуро
Якщо політичні амбіції не дозволяють Арсенію Петровичу змиритися із тим, щоб мати справу з партіями які сіють розбрат в країні, то він цього робити і не буде. І правильно поступить у такому випадку. А розпад коаліції якщо не є правовою підставою, то є, як мінімум, показовим приводом піти у відставку, щоб надалі себе убезпечити від неадекватних оцінок. Очевидно, що відставка Уряду то перше, що можна розіграти для того, щоб оголосити дострокові парламентські вибори. І Президент повинен відверто про це говорити.
Святослав Вишинський
Як писав Михайло Шморгун:

«Уявіть, що ми всі у літаку. Ну там одні в економ класі, але більшість в багажному відділенні. І от карочє наш літак починають так афігєнно збивати… Ну і єстєствєно в кабіні пілотів починаються тьорки, мол як вирулити… Трут вони карочє і трут, шос роблят… А тут самий матьорий каже — я вас всіх на ху. вертів, бере парашут і випригує...»

Взагалі-то у країні війна.
Антон Шкуро
Цей не вертить. Цей ставить перед фактом. Тепер нехай покажуть полудурки, хто в них там такий матьорий, щоб братися за діло і вирулювати. 450 бездарів замість того щоб допомагати впроваджувати урядові ініціативи беруть і цирки влаштовують. У Прем'єра з війною вистача проблем, а нє бери і вигрібай і думай, як дармоїдів помирити між собою в парламенті.
Останній раз відредаговано
Святослав Вишинський
Це, звичайно, правильно, але парламент — це парламент, а Уряд — це Уряд. Урешті-решт, коли хтось гордо називав це «Урядом камікадзе», то вже би мав іти до кінця, коли брався.
Антон Шкуро
То було очікувано. Псів мали рано чи пізно навішувати. Хоч би був Прем'єр Месією, то однозначно знайшлося недосотворіння в парламенті, щоб бути незадоволеними. Але зауважте, чомусь комуністи ж мовчали, хоч і в тиху підтримували різну мерзоту на Півдні і Сході. Але від представників так званого демократичного табору, то вже зайве. Не знаю як «Уряд-камікадзе», але Уряд технократів був по факту.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте