Проїзд знову подорожчав!

Місцева влада робить все для того, щоб пересадити чернівчан з маршруток на велосипеди чи бодай турбується про тонус ніг. Але парадокс заключається у тому, що перше у них вдається на 100% (мова йде про підвищення тарифів на перевезення), а от з другим — не дуже.

І знову, за останній місяць вже вдруге непорадившись із буковинцями у місті допускаються: самовільні встановлення будиночків комерційного призначення і незрозумілого погодження; підвищення тарифів на послуги пасажирських перевезень до 3 грн. Перевізники такі бідні та нещані, що не мають можливості боротися із підвищенням вартості на паливно-мастильні матеріали. А Львівські чи Київські підприємці мають? З пасажиропотоком у тисячі раз більшим вартість проїзду не надто відрізняється.

А про невдалість забезпечити велопроїзд я не даром почав. Утискаєте з маршрутками? То зробіть належні велодоріжки. Можна і з підігрівом, як у Нідерландах. Тоді всі будуть у рівних умовах. Водії отримають невиконання планів зі своїми «кустарними» розцінками, місцева влада виконає вимоги населення і виборців, а народ, як джерело влади зможе врешті-решт вплинути на прийняття суспільно-важливих рішень на місцях.

А все почалося з того, що хотів висловити приємне здивування щодо пристосування громадського транспорту до умов пересування осіб з візками. На фото і знак, і та опора в салоні. Спасибі хоч за це владникам місцевого розливу!





І ніхто не може знати, коли ж настане одвічно бажаний стан Modus Vivendi. А може прийде якось один український (даруйте за російську «Достопочтенный джентльмен») саме так називають депутатів Британського Парламенту і допоможе нам з усім цим?

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте