Сьогодні громадська приймальня, завтра – селфі з курорту. Не продавайтеся!

«Не продавай свій голос сьогодні, щоби завтра не виявилася проданою ціла країна! Така очевидність стає дедалі актуальнішою. Всім відомі факти підкупу виборців, і з кожним роком ці схеми приходу до влади стають нахабнішими. Таке враження, що партії змагаються між собою – хто більше заплатить виборцю. Можна спостерігати явище у соц. мережах, коли кандидати гучно відкривають свої громадські приймальні, а через декілька місяців вже депутат хизується своїми селфі з різних курортів. Питання, хто виграв – він, чи ви?». Таке питання я задаю, як кандидат у депутати до Чернівецької міської ради по округу №6 від міської організації партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП».

Мені довелося невідкладно наголосити на такій проблемі після вчорашнього звернення виборців округу №6 безпосередньо до мене. Люди розповіли мені, що кандидат від партії «Рідне Місто» пропонував їм винагороду у розмірі 400 грн, подавши взамін копію свого паспорта.

«На жаль, всі факти таких випадків ми не в змозі зафіксувати і, відповідно, покарати порушників. Але переконаний, що рано чи пізно кримінальна відповідальність знайде свого «героя». Шановні чернівчани, звертаюся до кожного з вас, — не піддавайтеся спокусі. Не продавайте себе. Робіть вибір серцем та розумом, а не недалекоглядними інтересами».

2 коментарі

Святослав Вишинський
Оригінальна сентенція від представника партії, чий керівник визнав, що на довиборах у Чернігові підкуповував виборців гречкою.
Антон Шкуро
Попрошу не плутати Чернігів з Чернівцями. Різниця, як мінімум у буквах.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте