Як громадська приймальня трансформувалася у фітнес зал

У Чернівцях є такий гарний район, Пентагоном називається. Так ось, перед виборами була там приймальня кандидата в депутати, який хотів всім догодити, матеріально допомогти і цим виграти вибори. На той момент він був депутатом міської ради, але чомусь тільки перед виборами він згадав про свої світлі шкільні роки, які він проводив у тій школі, що поблизу.

Виграв він ті вибори на тому окрузі. Переможців не судять, але до речі, він від тієї ж політичної сили, чий кандидат перебуває у міжнародному розшуку за підкуп виборців. Цього не зловили. Але цинічність усього в тому, що всім, хто наситився жалюгідними 200-400 гривнями у тому, що ні депутата, ні приймальні вже нема.

Соромно ж продаватися так. Не пройшло і кількох місяців, як на місці, де громадяни мали би залишати побажання по благоустрою району вже фітнес зал. Ідея про фітнес чудова, але депутат розвів продажних виборців «как котят». І, на жаль, мало, хто з них винесе для себе урок.

Легко так живеться їм, а комусь не дуже, коли нема кому захистити інтереси громади, де хочуть, щоби все було в порядку. Щоби сухе дерево спилили, прибрали вчасно...

Нема на Пентагоні депутата. Є тільки фітнес зал.

В доказ усього два фото з примішенням до виборів і тим самим вже після, станом на лютий місяць 2016 року.

 
 

0 коментарів

Автор публікації заборонив додавати коментарі